A magyar körülmények a lehető legmegfelelőbbek a kínai befektetők számára - Interjú Hu Bifeng MKBSZ elnökkel

2015. február 22. 00:00
A magyar körülmények a lehető legmegfelelőbbek a kínai  befektetők számára - Interjú Hu Bifeng MKBSZ elnökkel
Reméljük, hogy a szövetségünk elősegíti a párbeszédet Magyarország és Kína között - nyilatkozta  a Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség (MKBSZ) elnöke, Hu Bifeng, az ECIPU alelnöke.

 

Hu Bifeng, az MKBSZ elnöke és az ECIPU alelnöke

 


A szövetség legfontosabb tagjai a letelepedési államkötvényt vásárolt kínai állampolgárok, akik Magyarországra érkezésük után megvizsgálják az itteni befektetési és jogi környezetet, illetve a kormány hozzáállását a kínai befektetőkhöz, valamint Magyarország "keleti nyitás" politikáját - mondta az elnök.

Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befeketetését Erősítő Szövetség (MKBSZ)

A Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség (MKBSZ)  megalakulását az Új Bevándorlók Klub Holdújévi ünnepségén ünnepelték meg

 


Hu Bifeng interjújában kifejtette: Szövetségünk legfőbb célja, hogy az összes letelepedési államkötvényt vásárolt új kínai bevándorlónak bemutassuk a magyar befektetési, adózási és jogi környezetet, valamint a befektetési lehetőségeket, az államilag támogatott projekteket, a magyar turizmus és a mezőgazdaság fejlődését. "Az idő, a hely és a szociális körülmények is a lehető legmegfelelőbbek a kínai befektetők számára" - tette hozzá az MKBSZ elnöke.

 

 

Peng Taiping, az új bevándorlók képviselője
Peng Taiping, az új bevándorlók képviselője elmondta: a Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség (MKBSZ) elnöke által szervezett ünnepség nagy ösztönző erővel bír a kínai bevándorlók számára. Ez az esemény segít még jobban megérteni a magyar kormány hozzáállását a kínai befektetőkhöz, amely elmondása szerint igen bátorító jellegű. "Azzal, hogy ilyen jellegű hidat építenek a két nemzet között, még inkább hozzájárulnk ahhoz, hogy egyre több kínai befektető érkezzen Magyarországra" - véli Peng Taiping.

 

MCOnet