Az MKBSZ kiemelt jelentőségű együttműködési szerződést írt alá a Benyovszky Orvosi Központtal

2015. augusztus 06. 11:52
Az MKBSZ kiemelt jelentőségű együttműködési szerződést írt alá a Benyovszky Orvosi Központtal
2015.08.05-én, szerdán Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetsége (MKBSZ) és a Benyovszky Orvosi Központ kiemelt jelentőségű együttműködési szerződést írt alá.
Magyarországon egyre több kínai állampolgár él és dolgozik. A Benyovszky Orvosi Központ vállalta azt, hogy segíti, koordinálja azt a fajta igényt, amely a kínai állampolgárok részéről egészségügyi vonatkozásban felmerült. Tehát ha például betegség megelőzés témakörében lenne kérdésük, akkor hozzánk fordulhatnak.
 
Stratégiai megállapodás - aláírás
A Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetsége (MKBSZ) és a Benyovszky Orvosi Központ stratégiai megállapodást kötött 2015.08.05-én
 

A Benyovszky Orvosi Központ igazatója elmondta: A most aláírt szerződés azt a célt szolgálja, hogy ez a kapcsolat még erősebb legyen és hivatalos , valamint hogy az új kínai bevándorlók is megismerjék ezt a lehetőséget.
 
Vállalt feladatunk emellett, hogy Magyarországon helyet, teret, lehetőséget biztosítsunk a hagyományos kínai gyógyászatnak és integráljuk a nyugati orvoslásba. Ehhez keresünk olyan kínai orvosokat, gyógyítókat, akik szeretnének együtt dolgozni itt, a Benyovszky Orvosi Központban, a Pesti Klinikai negyedben - hívta fel a figyelmet G. Németh György.
 
 
Wei Guihua, az MKBSZ tagja így nyilatkozott
 
 
-MCOnet-