Okos parkolási zóna Szentendrén

2016. szeptember 21. 09:56
Okos parkolási zóna Szentendrén
A ZTE, a Pest Megyei Önkormányzat és Hu Bifeng, Pest megye kínai főtanácsadója közreműködésének köszönhetően az országban elsőként valósult meg az intelligens parkolás a szentendrei Duna-korzón.
Yang Jun, a ZTE Group alelnöke az átadáson hangúlyozta, hogy a jobb, kényelmesebb életre való törekvés a motiváció az okos megoldások keresésében. A ZTE világszerte nyújt professzionális szolgáltatást egy energiatakarékosabb és humánusabb életért, és ennek a projektnek köszönhetően most már a szentendreiekkel is megoszthatják több évtizedes tapasztalatukat.
 
 
 
Yang Jun, a ZTE Group alelnöke
 
 
 
Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre polgármestere emlékeztetett arra, hogy a város a vezető technológiák alkalmazásában is az élen jár.  Az országban elsőként itt létesítettek mobil árvízvédelmi falat 330 méter hosszúságban. Örömét fejezte ki, hogy egy ilyen kritikus problémára, mint a parkolás egy ilyen hasznos fejlesztés adott megoldást. Hangsúlyozta, hogy ez csak a kezdet és további Smart City fejlesztések várhatóak.
 
 
 
Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre polgármestere
 
 
 
Xiao Kang, a ZTE Hungary Kft. ügyvezető igazgatója köszönetét fejezte ki Pest Megyei Közgyűlésének, Szentendre Önkormányzatának, a ZTE Magyarország Kft.-nek és a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetségének együttműködésért, hogy létrejöhetett ez a projekt. 
 
 
 
 

Xiao Kang, a ZTE Hungary Kft. ügyvezető igazgatója

 
/T.D.